Ons verhaal

OVER ONS

Gedurende jaren heb ik me toegespitst op een combinatie van therapieën en consulten die de ondernemende mens terug in zijn krachten plaatst. In het dagelijkse leven lopen we vaak ons zelf voorbij en soms gebeuren er dingen waar we geen vat op hebben.

Het lichaam weet meestal meer dan het verstand kan begrijpen maar stress en beslommeringen beletten ons de rust te vinden die ons lichaam voor herstel nodig heeft. Daardoor komen we letterlijk vast te zitten en ontstaan fysieke problemen die het gevolg zijn van een onevenwicht op meerdere vlakken.

Mijn kwaliteiten zijn dat ik me op die diverse vlakken tegelijkertijd kan toespitsen zodat de klant zijn innerlijke krachten terugvindt en verder ontwikkelt om de energie te leveren die nodig is om de plannen als ondernemende mens te realiseren.

Naast diverse cursussen in binnen- en buitenland combineer ik naar eigen initiatief een aantal therapieën die zowel het innerlijk als het uiterlijke verzorgen. Gebruikmakend van diverse technieken die uitstekend op elkaar afgestemd zijn, worden een aantal modules samengesteld die telkens inspelen op een bepaalde gemoedstoestand. Ik reik de tools aan om te kunnen evolueren. Ik help de klanten zichzelf te helpen.

MISSIE

Mijn missie is om vrouwen te ondersteunen in deze transformerende periode, vanuit een natuurlijke staat van zijn. Zodat je kan thuiskomen in jouw lichaam en je je voelt stralen, vanbinnen en vanbuiten.

CONTACT

info@be-awesome.be